Wszystkie kolekcje
ChatGPT
Kontrola danych
Kontrola danych
Najczęstsze pytania o naszą kontrolę danych
Co zrobić, jeśli chcę mieć włączoną historię, ale wyłączyć trenowanie modeli?
Zachowaj historię rozmów w ChatGPT, wyłączając wykorzystywanie nowych czatów do trenowania modelu.
Czy ustawienie „Ulepsz model dla wszystkich” synchronizuje się między urządzeniami webowymi i mobilnymi?
Dowiedz się, jak ustawienie „Ulepszaj model dla wszystkich” działa na Twoich urządzeniach w aplikacji internetowej i mobilnej.
Dostęp do danych na zarządzanym koncie ChatGPT
Dowiedz się, jak administratorzy organizacji mogą uzyskiwać dostęp do danych na zarządzanym koncie ChatGPT, zarządzać nimi, przechowywać je i kontrolować.
Dyktowanie głosowe — FAQ
Dowiedz się, co dzieje się, gdy używasz dyktowania (ikony mikrofonu) w ChatGPT do nagrania wiadomości audio.
Eksportowanie danych z przestrzeni roboczej ChatGPT Edu
Dowiedz się, kiedy dostępny jest eksport danych ChatGPT Edu, jak administratorzy go włączają i jak członkowie mogą zachować wyeksportowane rozmowy jako materiał referencyjny na koncie osobistym.
Eksportowanie historii i danych ChatGPT
Dowiedz się, jak poprosić o kopię swoich danych z ChatGPT przez Portal ochrony prywatności lub w dostępnych ustawieniach konta.
Kontrola danych w ChatGPT
Dowiedz się, jak zarządzać trenowaniem modeli, historią czatów, eksportem danych, usuwaniem konta i innymi opcjami prywatności w ChatGPT.
Migracja osobistej przestrzeni roboczej do ChatGPT Business lub ChatGPT Enterprise
Dowiedz się, co zostanie przeniesione do przestrzeni roboczej organizacji, jak się przygotować i co stanie się po migracji.
Przenoszenie wyeksportowanych rozmów między kontami ChatGPT
Dowiedz się, jak przesyłać wyeksportowane pliki rozmów na inne osobiste konto ChatGPT, aby ChatGPT mógł używać ich jako odniesienia.
Tryb blokady
Dowiedz się, jak tryb blokady ogranicza dostęp do sieci i usług zewnętrznych, aby zmniejszyć ryzyko eksfiltracji danych wskutek ataków przez wstrzykiwanie poleceń.
Usuwanie konta ChatGPT
Dowiedz się, jak trwale usunąć konto i jaki ma to wpływ na Twoje dane, subskrypcje oraz dostęp do konta.