OpenAI
Deze pagina is automatisch vertaald. Bekijk het oorspronkelijke Engelstalige artikel.

Gebruik meerdere accounts met accountwissel

Wissel tussen twee ChatGPT-accounts en houd de gesprekken, facturering, werkruimten en instellingen van elk account gescheiden.

Bijgewerkt: 3 days ago

Wisselen tussen accounts is momenteel beschikbaar op ChatGPT web; het wordt nog niet ondersteund in Codex desktop of de native mobiele apps van ChatGPT.

Met wisselen tussen accounts kun je tegelijkertijd aangemeld blijven bij twee ChatGPT-accounts en direct tussen ze schakelen — uitloggen is niet nodig.

Zo kun je je werk- en privégebruik eenvoudig gescheiden houden terwijl je dezelfde browser of hetzelfde apparaat gebruikt.

Wat de accountwisselaar doet

Met de accountwisselaar kun je:

  • In dezelfde sessie bij twee accounts ingelogd zijn

  • Direct tussen ze wisselen

  • Chats, geheugen, geschiedenis, facturering en werkruimten volledig gescheiden houden

Elk account blijft onafhankelijk. Door te wisselen worden ze niet samengevoegd of gecombineerd.

Zo werkt de accountwisselaar

Blijf aangemeld bij 2 accounts

Je kunt aangemeld zijn bij:

Er kan maar één account tegelijk actief zijn, maar je kunt direct wisselen.

Per sessie kun je maximaal twee accounts actief hebben in de accountwisselaar. Je kunt nog steeds extra accounts maken, maar je moet je afmelden om meer dan twee accounts te gebruiken.

Een account toevoegen

Zo voeg je een tweede account toe:

  1. Open het accountmenu

  2. Selecteer "Account toevoegen"

  3. Meld je aan of maak een nieuw account.

Je hoeft je niet af te melden bij je huidige account om een ander account toe te voegen.

Je hoeft niet te betalen om een tweede account te maken. Je nieuwe account gebruikt standaard het gratis abonnement.

Van account wisselen

Gebruik het accountmenu om van account te wisselen. Nadat je bent gewisseld, worden alle chats, herinneringen, bestanden en instellingen van het geselecteerde account weergegeven. Werkruimten (indien van toepassing) zijn beperkt tot dat account.

Van account wisselen is niet hetzelfde als accounts samenvoegen. Als je van account wisselt, worden de volgende zaken niet uitgevoerd:

  • Chats verplaatsen tussen accounts

  • Herinneringen of gespreksgeschiedenis delen

  • Bestanden of uploads delen

  • Facturering of abonnementen combineren

  • Werkruimten samenvoegen

Wil je dat je werkgegevens onder het beheer van je organisatie vallen? Zorg dan dat je je werkaccount gebruikt voordat je een gesprek begint.

Werk- en Enterprise-accounts

Als je organisatie je ChatGPT-account beheert:

  • Je beheerder kan mogelijk gegevens openen en beheren die aan dat account zijn gekoppeld.

  • Gegevens die in je beheerde account worden gemaakt, vallen onder het beleid van je organisatie.

  • Door van account te wisselen, verandert niet welk beleid van toepassing is.

Je kunt hier meer lezen. Als je niet zeker weet welk account je gebruikt, controleer dan het actieve account dat in het accountmenu wordt weergegeven. Als je vragen hebt over je door de organisatie beheerde account, neem dan contact op met je IT-beheerder.

Veelgestelde vragen

Kan ik twee accounts samenvoegen door van account te wisselen?

Nee. Met de accountwisselaar kun je eenvoudig meerdere accounts gebruiken, maar je kunt ze niet samenvoegen.

Kan ik dit met alle abonnementstypen gebruiken?

Je kunt met elk abonnementstype van account wisselen, maar je organisatie kan bepalen of deze functie beschikbaar is voor je beheerde werkruimte. Zie je in een beheerde werkruimte geen optie om accounts toe te voegen of van account te wisselen? Neem dan contact op met de beheerder van je werkruimte.

Wat gebeurt er als mijn werkruimte wordt gedeactiveerd?

Als een werkruimte die aan een account is gekoppeld, wordt gedeactiveerd:

  • Mogelijk zie je een banner waarin de wijziging wordt uitgelegd.

  • Mogelijk wordt je gevraagd je aan te melden met een ander account of een nieuw abonnement te kopen (afhankelijk van het abonnementstype).

  • ChatGPT schakelt je niet automatisch over naar een ander account.

Wanneer kan ik het beste een tweede account gebruiken?

Een apart account is handig als je het volgende wilt:

  • Een duidelijke scheiding tussen zakelijke en persoonlijke chats

  • Een aparte gespreksgeschiedenis

  • Verschillende facturerings- of abonnementsopties

  • Verschillende werkruimten

  • Verschillende privacy- of beheerdersinstellingen

  • Wil je dat je werkactiviteiten onder het beheer van je organisatie blijven vallen? Gebruik dan je beheerde werkaccount voor werkgerelateerde gesprekken.

Was dit artikel nuttig?