OpenAI
Ez az oldal gépi fordítással készült. Tekintsd meg az eredeti angol nyelvű cikket.

Mi van, ha be szeretném kapcsolva tartani az előzményeimet, de letiltanám a modell betanítását?

Őrizd meg a ChatGPT-beszélgetéseid előzményeit, és kapcsold ki az új csevegések felhasználását a modellek betanításához.

Frissítve: 12 hours ago

A ChatGPT Business, a ChatGPT Enterprise, a ChatGPT Edu és az API Platform szolgáltatásaink esetében alapértelmezés szerint nem használjuk fel a megadott bemeneteket és kimeneteket modelljeink betanításához. Az üzleti adatok kezeléséről további információt a vállalati adatvédelemről szóló oldalunkon talál.

Ha személyes munkaterületen ChatGPT Plus-, ChatGPT Pro- vagy ChatGPT Free-csomagot használ, az adatmegosztás alapértelmezés szerint engedélyezve van, de letilthatja adatainak betanítási célú felhasználását. Ehhez lépjen a Profil > Beállítások > Adatkezelési beállítások > A modell továbbfejlesztése mindenki számára menüpontra, majd kapcsolja ki a kapcsolót. A letiltást követően az új beszélgetéseket nem használjuk fel modelljeink betanításához. Ez a hang mód esetében külön is beállítható.

ChatGPT Data controls modal with Improve the model for everyone turned off

A témáról további információt az Adatvédelmi portálon talál.

Hasznos volt ez a cikk?