Igen, „a modell fejlesztése mindenki számára” kikapcsolása azt jelenti, hogy az új beszélgetéseket nem használjuk fel modelljeink fejlesztésére. Ez a beállítás a fiókodra vonatkozik, és nem kötődik egy adott eszközhöz.
Szinkronizálódik a „Mindenki számára javítsa a modellt” beállítás a web és a mobil között?
Megtudhatja, hogyan érvényesül „A modell fejlesztése mindenki számára” beállítás a webes és mobileszközein.
Frissítve: 4 days ago
