OpenAI
Ez az oldal gépi fordítással készült. Tekintsd meg az eredeti angol nyelvű cikket.

Miért látok olyan üzenetet, hogy az előfizetésem egy másik fiókhoz van társítva?

Az App Store-ban vagy a Google Playen végzett vásárlás másik ChatGPT-fiókhoz kapcsolása miatt fellépő előfizetési hibák elhárítása.

Frissítve: 6 hours ago

Áttekintés

Ha iOS-en vagy Androidon próbál előfizetni a ChatGPT-re, és olyan üzenetet lát, amely szerint az előfizetése vagy vásárlása egy másik ChatGPT-fiókhoz van társítva, ez általában azt jelenti, hogy az App Store- vagy Play Store-fiókja (Apple ID vagy Google Play-fiók) már egy másik ChatGPT-fiókhoz van kapcsolva.

Ez zavaró lehet – különösen akkor, ha úgy érzi, a „megfelelő” fiókkal jelentkezik be –, ezért az alábbiakban elmagyarázzuk, mi történik, és hogyan oldhatja meg.

Gyakori hibaüzenetek, amelyeket láthat

Ilyen üzenetet láthat:

„Ez az előfizetés egy másik OpenAI-fiókhoz van társítva. A hozzáféréshez jelentkezzen be azzal a fiókkal, vagy támogatásért keresse fel a help.openai.com webhelyet.”

Ezek az üzenetek azt jelzik, hogy az alkalmazás-áruházi fiókja már egy másik ChatGPT-fiókhoz van kapcsolva.

Teendők, ha ezt az üzenetet látod

Jelentkezz be az eredeti ChatGPT-fiókba

Ha már van aktív előfizetésed:

  1. Jelentkezz ki a ChatGPT-ből

  2. Jelentkezz be újra ugyanazzal a ChatGPT-fiókkal, amellyel eredetileg vásároltál

A megfelelő fiókba való bejelentkezés után meg kell jelennie az előfizetésednek.

Ne vásárold meg újra egy másik fiókból

Ha egy másik ChatGPT-fiókba bejelentkezve próbálsz újra vásárolni, az félreértésekhez vagy kettős terheléshez vezethet. Ha egy másik fiókkal szeretnéd használni a ChatGPT-t, az előfizetést külön kell kezelned a Google Play- vagy Apple App Store-fiókodban.

Lásd még: Hogyan kerülhetem el a kétszeri terhelést, ha iOS-en, Androidon és a weben is előfizetek a ChatGPT-re?

Kérj visszatérítést, ha váratlanul terheltek meg

Ha úgy gondolod, hogy tévesen terheltek meg:

  • iOS-en: Kérj visszatérítést közvetlenül az Apple-től

  • Androidon: Kérj visszatérítést a Google Playen keresztül, vagy lépj kapcsolatba velünk.

Gyakori kérdések

Hogyan működnek a mobil-előfizetések?

Ha iOS-en vagy Androidon vásárol ChatGPT-előfizetést:

  • Az előfizetés mind az alkalmazás-áruházi fiókjához (Apple ID vagy Google Play-fiók), mind ahhoz a ChatGPT-fiókhoz kapcsolódik, amelybe a vásárláskor be volt jelentkezve

  • Az összekapcsolás után az alkalmazás-áruházi fiókkal nem vásárolható előfizetés egy másik ChatGPT-fiókhoz

Emiatt hibaüzenet jelenhet meg, ha később egy másik fiókkal jelentkezik be a ChatGPT-be, és ismét megpróbál előfizetni – még akkor is, ha ugyanazt a telefont vagy alkalmazás-áruházi fiókot használja.


Átvihetem az előfizetésemet egy másik ChatGPT-fiókba?

Nem. A mobil-előfizetések nem vihetők át másik ChatGPT-fiókba.


Használhatok egyetlen mobil-előfizetést több ChatGPT-fiókkal?

Nem. Minden mobil-előfizetés egyetlen ChatGPT-fiókhoz kapcsolódik.


Mi történik, ha az előfizetés után új ChatGPT-fiókot hoztam létre?

Az előfizetés eléréséhez vissza kell jelentkeznie abba az eredeti ChatGPT-fiókba, amellyel a vásárlás történt.


Megoldja ezt az alkalmazás eltávolítása vagy újratelepítése?

Nem. Az alkalmazás újratelepítése nem módosítja, hogy az előfizetés melyik ChatGPT-fiókhoz kapcsolódik.


Hibaüzenetet látok, de a terhelés mégis megtörtént. Mit tegyek?

Először jelentkezzen be az eredeti ChatGPT-fiókba. Ha az előfizetés ott sem jelenik meg, kérjen visszatérítést azon a platformon, amelyen megpróbált előfizetni: Hogyan kérhetek visszatérítést a ChatGPT-előfizetésemért?

Hol kaphatok további segítséget?

Ha továbbra sem fér hozzá az előfizetéséhez, további segítségért lépjen kapcsolatba velünk.

Hasznos volt ez a cikk?